AMRANI TOTAAL
Hair & Beauty   

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Wat is een BB Glow behandeling?


BB Glow is de nieuwste trend op het gebied van huidverzorging. De behandeling is veilig, intensief en bevordert de huidverjonging. De huid wordt helder gemaakt en het krijgt een gezonde uitstraling.


Hoe werkt het?

Ten eerste, de medische estheticienne verwijdert alle sporen van make-up en reinigt het gezicht grondig met behulp van een gel reinigingsmiddel.
Met het oog op de huid voor te bereiden op diepe penetratie van BB Cream, een ex foliërende crème zou kunnen gebruiken om dode huidcellen te verwijderen. Na penetratie, BB Cream ampullen geïnjecteerd in de huid zal mengen en aan te passen aan uw huid toon.
Na het aanbrengen van een dun laagje BB crème ampul over je gezicht met een borstel, de medische estheticienne rolde de micronaald apparaat herhaaldelijk over je gezicht, afhankelijk van de gevoeligheid van uw huid en doelgebied. Delicate gebieden, zoals de neus en ogen nodig meer dekking als deze gebieden had meer oneffen randen en huidproblemen, met name roodheid en donkere ogen cirkels. De medische estheticienne zorgvuldig rolde de microneedle apparaat over deze gebieden een paar keer om te zorgen voor deze zorgen.Hoe werkt de huid te veranderen na de behandeling?


De behandeling begint door het herstel van zelfs de huid toon en een stralende teint-een geweldige manier om een onmiddellijke en geleidelijke bliksem effect te krijgen. Aangezien het melanine inhoud in de huid vermindert, is er minder verkleuring van de huid ook.
Post-behandeling, verwachten dat sommige milde roodheid die typisch duurt voor een dag of zo. Sommige peeling rond de neus en mond, met name voor mensen met een droge huid, kan ook optreden.

Hoeveel sessies zouden nodig zijn en hoe lang duurt de behandeling?


Variërend van een paar tot meerdere sessies, behandelingen op verschillende schoonheidsspecialisten variëren. In de meeste gevallen, het effect kan snel genoeg worden gezien en dit is de reden waarom de BB Glow behandeling is een geweldige optie voor evenementen en speciale gelegenheden. Bruid te zijn? Dit kan een geweldige optie om dat alle gloeiende look te krijgen!
Het effect zou slechts een paar dagen aan een week duren als u een eerste tijdopnemer bent. Meer onderhoud zou moeten worden gedaan (2 of 3 keer), en het effect zou meer uitgesproken en langer duren. Dan zou het duren tot 4-8 maanden.

Zijn er bijwerkingen?


Afgezien van gevoelige huidtypes, zou je alleen nodig een dag de moeite waard van downtime en je op make-up onmiddellijk. Gevoelige huid zou vereisen tot 3-7 dagen van downtime.

Hoe lang duurt elke sessie?


Elke sessie duurt ongeveer 1,5 uur-2 uur 


1 sessie             € 169,-

3 sessie              € 445,-